ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ

 

 

 

 

3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση»

3η Παγκρήτια Έκθεση 
https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=1a29a76960&view=fimg&th=14a7c10dcf7e42a3&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_i42mdjyw2&safe=1&attbid=ANGjdJ95iwcVEZVaAt2MUfSzLCfKjf9z2KoNhGFBvfkz-7DnX0zVS18yDn2WEWzPtcImyoKjaui3DOIdsHCg_p7uW6_Xwc3TllDHzlMKiuUwakma6vwFJn-ujh9S7PE&ats=1419848689215&rm=14a7c10dcf7e42a3&zw&sz=w1256-h809
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 1 έως 4 Μαΐου 2015

Μέτρα για την προστασία των αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Κισσάμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Μέτρα για την προστασία των αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Κισσάμου

 

Τα μέτρα και τις δράσεις που σχεδιάζει να υλοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή της Κισσάμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, συζήτησαν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 στο Δημαρχείο Κισσάμου,  ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης και η Πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Χανίων “Η προστασία των ζώων” και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, κα. Αναστασία Μπομπολάκη, παρουσία και της αρμόδιας Αντιδημάρχου κα. Σταυρούλας Βαρουχάκη.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε όπως υπάρξει στενή συνεργασία του Δήμου Κισσάμου και του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Χανίων για την υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης των δημοτών σε σχέση με την προστασία, την ευημερία και τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων.

Κάλεσμα συμμετοχής και δωρεάν μετακίνηση από το Δήμο Κισσάμου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο Χανίων

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κάλεσμα συμμετοχής και δωρεάν μετακίνηση από το Δήμο Κισσάμου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο Χανίων.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου Θ. Σταθάκης, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων που - διοργανώνεται από τους φορείς του νομού Χανίων και η οποία - θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ. στο χώρο του Αερολιμένα «Ι. Δασκαλογιάννης», καλεί όλους τους φορείς και τους δημότες της Κισσάμου όπως συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δίνοντας δυναμικά το παρών.

 

Εκδήλωση για πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στο Δήμο Κισσάμου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Κίσσαμος, 10/11/2014                                 

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ                                                                                       Προς: ΜΜΕ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Εκδηλώσεις για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

στο Δήμο Κισσάμου

 

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Δράσεων που είναι αφιερωμένες στην Πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων του ΟΗΕ, ο Δήμος Κισσάμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος», την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την Αστυνομική Διεύθυνση,  τις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Πυροσβεστική Διεύθυνση και το Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, διοργανώνουν, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00-13.00, στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως  Κισσάμου  &  Σελίνου και στο Δημαρχείο Κισσάμου, τις εξής δράσεις ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τα τροχαία ατυχήματα:

Θ. Σταθάκης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξει τη δημιουργία ενεργειακών συνεταιρισμών»

Τις θέσεις του Δήμου Κισσάμου όσον αφορά τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σχεδιασμό και υλοποίηση ενεργειακών έργων, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης φορέων που πραγματοποιήθηκε – στο πλαίσιο σχετικής ημερίδας - το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, με θέμα τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεταιρισμών για τις ΑΠΕ στο Ν. Χανίων και στη Κρήτη γενικότερα.

 

Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας Β. Κοντοζαμάνη


Την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας Κισάμου
ζήτησε από τον Γ.Γ. του Υπ. Υγείας Β. Κοντοζαμάνη ο Δήμαρχος Θ. Σταθάκης
Για τα πιεστικά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) 
Κισάμου ενημερώθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Βασίλης 
Κοντοζαμάνης και ο πρόεδρος της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Κρήτης κ. 
Αντώνης Γρηγοράκης, στο πλαίσιο υπηρεσιακής επίσκεψης που πραγματοποίησαν 
τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014.

Την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας Κισάμου ζήτησε από τον Γ.Γ. του Υπ. Υγείας Β. Κοντοζαμάνη ο Δήμαρχος Θ. Σταθάκης

 

 

Για τα πιεστικά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Κισάμου ενημερώθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο πρόεδρος της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης, στο πλαίσιο υπηρεσιακής επίσκεψης που πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ                                                               Κίσσαμος, 29/09/2014

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                       Αρ. πρωτ.: 14465

Πληροφορίες:

Τηλ.: 28223-40215 | Φαξ: 28220-83385

e-mail: dkisamou@gmail.com

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

Ο Δήμαρχος Κισσάμου έχοντας υπόψη:

  1.       Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/07 (ΦΕΚ 143/28-06-2007 Τεύχος Α’) «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων».
  2.       Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010 Τεύχος Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
  3.       Τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Κισσάμου (ΦΕΚ 2632/τ.Β΄/9-11-2011).
  4.       Την υπ’ αριθ. 55/74802/29-12-2010 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Οδηγίες σχετικά με το προσωπικό ειδικών θέσεων των Περιφερειών και των Δήμων της Χώρας».
  5.       Την υπ’ αριθ. 37/οικ.21097/28-05-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4071/2012 (ΦΕΚ 85/11-04-2012 Τεύχος Α΄), σε θέματα προσωπικού των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Ο.Τ.Α».

Τις διατάξεις του άρθρου 1 υποπαρ. ΣΤ1.1.2 του Ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222/12-11-2012 Τεύχος Α΄) «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016- Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του Ν.4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016».

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ

 

(Α) Την πρόσληψη με επιλογή ενός Ειδικού Συμβούλου, απόφοιτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με ειδίκευση σε θέματα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής θα συνεκτιμηθεί.

Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, επί θεμάτων δημόσιας διοίκησης, δημόσιων πολιτικών, κοινωνικών πολιτικών, πολιτικών οργάνωσης και διοίκησης ΟΤΑ και προγραμμάτων ανάπτυξης και προβολής του Δήμου.

Το συμβουλευτικό του έργο θα απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

 

(Β) Την πρόσληψη με επιλογή ενός Ειδικού Συνεργάτη, απόφοιτου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού .

Αντικείμενο της εργασίας του θα είναι η παροχή συμβουλών και η διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, γραπτά ή προφορικά, επί τεχνικών θεμάτων.

Το συμβουλευτικό του έργο θα απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

 ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 Από το Δήμο Κισσάμου,  υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  θα λειτουργήσει και φέτος στην Κίσσαμο και  καλούνται όλοι  οι  ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί για κάποιους λόγους από τη βασική εκπαίδευση και δε διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες ώστε να προσαρμοστούν στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις, να καταθέσουν Αίτηση Εγγραφής για το σχολικό έτος 2014-15, αφού λάβουν υπ’ όψη τους τα παρακάτω:

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ένα νέο «εναλλακτικό» σχολείο, που διαφέρει από το «τυπικό» και ως προς το περιεχόμενο των σπουδών και ως προς τις εκπαιδευτικές τεχνικές και τη διδακτική μεθοδολογία. Είναι ένα καινοτόμο Σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε (Ε.Κ.Τ.) και εθνικούς πόρους με κύριους στόχους: Την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της εκπαίδευσης την επανασύνδεση με την τυπική εκπαίδευση, τη διαμόρφωση θετικής στάσης προς τη μάθηση, την απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων και την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Καλούνται  οι ενήλικες, δηλαδή άτομα άνω των 18 ετών, που είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου και που, για κάποιο λόγο, δεν τελείωσαν το γυμνάσιο ή δε φοίτησαν καθόλου σε αυτό να σπεύσουν να  επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να καταθέσουν άμεσα αίτηση στο Δήμο ή στο ΚΕΠ του Δήμου  Κισσάμου. Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλ.  28223 40200-2822340221 ,αρμόδια  κ. Σταματάκη Βασιλική.

 

 

 

 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

 

Γλαμπεδάκης Βασίλειος

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Δήμο Κισσάμου,  υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  θα λειτουργήσει και φέτος στην Κίσσαμο και  καλούνται όλοι  οι  ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί για κάποιους λόγους από τη βασική εκπαίδευση και δε διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες ώστε να προσαρμοστούν στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις, να καταθέσουν Αίτηση Εγγραφής για το σχολικό έτος 2014-15, αφού λάβουν υπ’ όψη τους τα παρακάτω:

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ένα νέο «εναλλακτικό» σχολείο, που διαφέρει από το «τυπικό» και ως προς το περιεχόμενο των σπουδών και ως προς τις εκπαιδευτικές τεχνικές και τη διδακτική μεθοδολογία. Είναι ένα καινοτόμο Σχολείο Εκπαίδευσης Ενηλίκων συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε (Ε.Κ.Τ.) και εθνικούς πόρους με κύριους στόχους: Την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της εκπαίδευσης την επανασύνδεση με την τυπική εκπαίδευση, τη διαμόρφωση θετικής στάσης προς τη μάθηση, την απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων και την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Καλούνται  οι ενήλικες, δηλαδή άτομα άνω των 18 ετών, που είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου και που, για κάποιο λόγο, δεν τελείωσαν το γυμνάσιο ή δε φοίτησαν καθόλου σε αυτό να σπεύσουν να  επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να καταθέσουν άμεσα αίτηση στο Δήμο ή στο ΚΕΠ του Δήμου  Κισσάμου. Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλ.  28223 40200-2822340221 ,αρμόδια  κ. Σταματάκη Βασιλική.

 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Γλαμπεδάκης Βασίλειος

Ορισµός Αντιδηµάρχων περιόδου 2014-2016 και αρµοδιότητες αυτών

 

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ∆ΙΑ∆ΙΚΤΥΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κίσαµος 1/9/2014 
∆ΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 
ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ.Πρωτ.12929 
ΘΕΜΑ: «Ορισµός Αντιδηµάρχων περιόδου 2014-2016 και αρµοδιότητες αυτών» 
ΠΡΑΞΗ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ 184/2014 
 Ο ∆ήµαρχος Κισάµου 
Έχοντας υπόψη 
1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της 
Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης- Πρόγραµµα Καλλικράτης» (Α' 
87), αναφορικά µε τον ορισµό των Αντιδηµάρχων και την αναπλήρωση του 
∆ηµάρχου. 
2. Την υπ' αριθµ. 15150/ 15.4.2014 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών 
«Πρωτοβάθµιοι και ∆ευτεροβάθµιοι Οργανισµοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας 
µε το Ν. 3852/ 2010», όπως ισχύει. 
3. Τις διατάξεις της παραγράφου 3 ε' άρθρου 3 ν.4051/2012 (Α' 40), αναφορικά 
µε τον ορισµό αντιδηµάρχων οι οποίοι δεν θα λαµβάνουν αντιµισθία. 
4. Τον Οργανισµό Εσωτερικών Υπηρεσιών του ∆ήµου. 

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ∆ΙΑ∆ΙΚΤΥΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κίσαµος 1/9/2014 

∆ΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ.Πρωτ.12929 

ΘΕΜΑ: «Ορισµός Αντιδηµάρχων περιόδου 2014-2016 και αρµοδιότητες αυτών» 

ΠΡΑΞΗ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ 184/2014 

 Ο ∆ήµαρχος Κισάµου 

Έχοντας υπόψη 

1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της 

Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης- Πρόγραµµα Καλλικράτης» (Α' 

87), αναφορικά µε τον ορισµό των Αντιδηµάρχων και την αναπλήρωση του 

∆ηµάρχου. 

2. Την υπ' αριθµ. 15150/ 15.4.2014 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών 

«Πρωτοβάθµιοι και ∆ευτεροβάθµιοι Οργανισµοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας 

µε το Ν. 3852/ 2010», όπως ισχύει. 

3. Τις διατάξεις της παραγράφου 3 ε' άρθρου 3 ν.4051/2012 (Α' 40), αναφορικά 

µε τον ορισµό αντιδηµάρχων οι οποίοι δεν θα λαµβάνουν αντιµισθία. 

4. Τον Οργανισµό Εσωτερικών Υπηρεσιών του ∆ήµου. 


Για τη συχέχεια του εγγράφου πατήστε εδώ

7oς Κισσαμίτικος Αύγουστος 2014

                   7ος Κισσαμίτικος Αύγουστος 2014

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ Δ.Ε. ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΟΛΟΣ ΠΛΑΚΑ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΟΛΟΣ ΠΛΑΚΑ   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ

 

Για πρώτη χρονιά η πιο πολυσύχναστη παραλία στην πόλη του Καστελίου «Μαύρος Μόλος-Πλάκα» βραβεύτηκε με την Γαλάζια Σημαία. Η τελετή ανάρτησης έγινε την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 από τον Δήμο Κισσάμου παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Μυλωνάκη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων καθώς και εκπρόσωπου της νέας Δημοτικής Αρχής.

Συγκέντρωση Εθελοντών και συμμετοχή στη δράση για τρίτη συνεχή χρονιά η χώρα μας με τίτλο “Let’s do it Greece 2014”

 

Ο Δήμος Κισσάμου, στα πλαίσια της μεγαλύτερης διεθνούς εθελοντικής καμπάνιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης  “Let’s do it” που φιλοξένησε φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά η χώρα μας με τίτλο “Let’s do it Greece 2014”, διοργάνωσε τον καθαρισμό των ακτών, απλών περιοχών, οικισμών και γειτονιών του Δήμου μας, την Κυριακή 6 Απριλίου με τη συμμετοχή εθελοντών.

 

 

 

 

ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Κισσαμίτικο Καρναβάλι, η μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή σε όλο το νομό πιστό και φέτος όπως κάθε χρόνο σας προσκαλεί για ένα μοναδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στην Κίσσαμο. Η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχθεί για μία ακόμα χρονιά τους εκατοντάδες καρναβαλιστές και τους χιλιάδες επισκέπτες που θα δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα κεφιού ενάντια στην κρίση. Η Κισσαμος για όγδοη συνεχή χρονιά ετοιμάζεται για το πιο συναρπαστικό γεγονός της χρονιάς και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο
« 8ο ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 »
Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, συντονίστε την ομάδα σας, βρείτε θέμα και ελάτε να μας το δηλώσετε από τις 15-1-2014 έως 25-2-2014 στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου .
Καλούμε επίσης όσους επιχειρηματίες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια μας αυτή να γίνουν χορηγοί στις εκδηλώσεις μας και με αυτό τον τρόπο να διαφημίσουν ευρέως την επιχείρηση τους

Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ετοιμασίες του 7ου Κισσαμίτικου Καρναβαλιού. Η Καρναβαλική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμο και τις ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς  για το πιο συναρπαστικό γεγονός της πόλης. Παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, αναμένονται 15 ομάδες με 1.200 καρναβαλιστές να παρασύρουν με το κέφι τους και την ζωντάνια τους 15.000 και πλέον επισκέπτες που αναμένονται να κατακλύσουν την πόλη της Κισσάμου.

 

Ειδικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

 

  • Σάββατο 2 Μαρτίου Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.
  • Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Μαρτίου το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.
  • Κυριακή 10 Μαρτίου, μετά το τέλος του Κρυμμένου Θησαυρού, Αποκριάτικο Πάρτι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
  • Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 15.00 η έναρξη του Καρναβαλιού με την  παρέλαση των αρμάτων και των ομάδων.
  • Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου Κούλουμα στην παραλία του γηπέδου Κισσάμου όπου θα προσφερθεί σχετικό κέρασμα.