ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2022

 

 

 

                                                                                   Κίσσαμος, 20/04/2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                  

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2022 

 


 

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, μέσα από το Αναστάσιμο Μήνυμα, μας εξοπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία, τα οποία χρειαζόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο  που διανύουμε ως κοινωνία και ως χώρα.

Ο Γολγοθάς του Χριστού, η ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία που έδειξε βαδίζοντας προς τον Σταυρό για να μας χαρίσει την αναστάσιμη λύτρωση, αποτελεί για μας το διαχρονικό παράδειγμα προσφοράς, ανθρωπισμού και αγάπης στους καθημερινούς μας αγώνες για την προοπτική ενός καλύτερου αύριο.

Η κορύφωση του Θείου Δράματος και η Ανάσταση του Θεανθρώπου, στέλνουν διαχρονικά το μήνυμα νίκης της Ζωής επί του Θανάτου, αναπτερώνοντας τις ελπίδες μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς της αμφισβήτησης και της αβεβαιότητας, θυμίζοντάς μας πως η ελπίδα παραμένει πάντα ζωντανή.

Το Άγιο Φως της Αναστάσεως ας φωτίσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας με αγάπη, καλοσύνη, αλληλεγγύη,  αδελφοσύνη και προσφορά στον συμπολίτη μας και ας γίνει ο οδηγός μας για μια κοινωνία φωτεινή και αισιόδοξη.

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πρόοδο προσωπική και οικογενειακή.

 

 

Εκ του Δήμου.