Oι Άγιες ημέρες και το μήνυμα των Χριστουγέννων


Χαιρετισμός Δημάρχου


Έφτασαν οι Άγιες ημέρες και το μήνυμα των Χριστουγέννων για την ειρήνη και την αγάπη εξακολουθεί να συγκινεί τις καρδιές όλων των ανθρώπων. ένωση
Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης  του Θεανθρώπου, αποτελεί αχτίδα ελπίδας και παρηγοριάς για τους κατοίκους του Δήμου μας  που περνούν δύσκολες μέρες  εξ αιτίας της  οικονομικής κρίσης που πλήττει  την πατρίδα μας.

 Τούτες τις μέρες που πορευόμαστε όλοι έναν δρόμο δύσκολο και δύσβατο, που τα προβλήματα δεν λείπουν από τα περισσότερα σπίτια και πολλοί από τους συνανθρώπους μας νιώθουν πιεσμένοι και απογοητευμένοι, ας δώσουμε στην ψυχή μας τη χαρά ν’  ανακαλύψει και πάλι το πραγματικό νόημα της γέννησης του Χριστού:  τη φανέρωση της αγάπης στον κόσμο μας, την ενσάρκωση της ελπίδας και της πίστης στο καλό.

 Με την πεποίθηση και την ελπίδα  ότι η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγο θα είναι αφετηρία προόδου  και ανάπτυξης για το Δήμο μας , επιθυμώ να στείλω  τις πιο θερμές ευχές μου σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου μας .


Συνδημότες και συνδημότισσες

Σε λίγο υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί και καθένας χωριστά. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή,  κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και, βέβαια, δεν θα ξεχάσουμε την τοπική μας αγορά, την οποία όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε και, με τις αγορές μας από τα καταστήματα της πόλης μας, να τονώσουμε την αγοραστική τους κίνηση.

Διανύοντας τις Άγιες Μέρες της γέννησης του Σωτήρα μας, ας μετατρέψουμε τον πόνο και την αδικία που υπάρχει δίπλα μας σε χαρά, ανακούφιση, δημιουργία.

Ας προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημα μας, σε όποιον έχει ανάγκη, ενισχύοντας, τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη μας , κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Ευχόμαστε   ολόψυχα, η Νέα Χρονιά, να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους  τους δημότες μας.


Καλά Χριστούγεννα – Χαρούμενο  το 2014

Γιώργος Μυλωνάκης

Δήμαρχος Κισάμου